TIPS over een vermissing? Bel 0800 - 6070 | Bij SPOED bel 112
Eindhoven Airport MMD Media Fictief AMBER Alert

MMD Media toont vanaf nu ook AMBER Alerts op digitale Abri’s tanklocaties en op Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport

Dankzij onze nieuwe partner MMD Media is vanaf vandaag bij het uitsturen van een AMBER Alert de vermissing ook zichtbaar op meer dan 1300 digitale schermen op tanklocaties en luchthavens in Nederland. Op die manier worden reizigers en autobestuurders gevraagd uit te kijken naar het vermiste kind.

“Tanklocaties en luchthavens zijn plekken waar dagelijks miljoenen passanten komen die relatief lang op de locatie verblijven, waardoor de boodschap van AMBER Alert optimaal gecommuniceerd wordt binnen de doelgroep. We stellen onze digitale schermen dan ook graag ter beschikking, zodat de vermissing onmiddellijk onder de aandacht komt van de vele reizigers. Super dat we hieraan kunnen bijdragen en zo de kans op een goede afloop wordt vergroot’’, vertelt Wouter Wunnink, Sales Director bij MMD Media.

Aanmeldcampagne ‘Wie weg is, is gezien’

Naar aanleiding van de nieuwe aanmeldcampagne ‘Wie weg is, is gezien’ toonde MMD Media in april ook al de campagnevideo op de luchthavens van Eindhoven, Rotterdam en Maastricht en op verscheidene schermen op tankstations. Hierdoor kwamen duizenden burgers oog in oog te staan met de oproep om zich aan te melden voor de ontvangst van AMBER Alerts.

Heb jij ook publieke schermen die je wilt inzetten voor het vinden van vermiste kinderen of wil je op een andere manier meehelpen? Kijk dan hier voor meer informatie.