Red samen met ons kinderlevens

AMBER Alert heeft de steun van duizenden organisaties die belangeloos meezoeken wanneer een kind vermist raakt. Heb jij grote schermen, een app of website ter beschikking? Of wil jij op een andere manier graag een steentje bijdragen? Treed dan in de voetsporen van organisaties als NU.nl, Buienradar, Shell en NS en word ook AMBER Alert partner.

Zoeken jullie ook mee?

AMBER Alert biedt haar partners een aantal eenvoudige manieren om mee te zoeken. Toon bijvoorbeeld een banner op je website bij een actief AMBER Alert, meld je personeel aan via SMS of e-mail of gebruik onze RSS-feeds voor tal van andere applicaties.

Meld je aan per sms

SMS

Meld iedereen snel aan voor SMS door ons een .CSV bestand met alle telefoonnummers te sturen. Deze telefoonnumers worden enkel gebruikt voor de ontvangst van AMBER Alerts.

SMS Aanmelden

Screensaver

Met onze screensaver voor Windows zie je AMBER Alerts wanneer de computer niet actief gebruikt wordt. Wanneer je de AMBER Alert pop-up installeert, verschijnt deze melding op je bureaublad.

Pop-up app
Screensaver

Website banners

Wil je dat bezoekers van jullie website kunnen helpen bij het redden van kinderlevens? Plaats een interactieve AMBER Alert-banner op je website.

Alle formaten

RSS

Blijf op de hoogte van AMBER Alerts en Vermist Kind Alerts in Nederland via je favoriete RSS reader.

AMBER Alert

Vermist Kind Alert

Digitale schermen

Toon een AMBER Alert of Vermist Kind Alert op uw digitale schermen. Wanneer er geen vermissing is, wordt de aanmeldposter automatisch weergegeven.

Meer informatie

E-mail

Al je medewerkers snel en eenvoudig aanmelden voor AMBER Alerts per e-mail? Stuur ons dan een .CSV bestand met al jullie (zakelijke) e-mailadressen.

E-mail aanmelden

Word AMBER Alert partner

Maken jullie gebruik van een van onze mogelijkheden om mee te zoeken naar vermiste kinderen? Wij horen het graag!

Vul het aanmeldformulier in, vertel ons hoe jullie mee zoeken en word AMBER Alert partner.

Naast onze eenvoudige aanmeldmogelijkheden staan wij ook altijd open voor nieuwe ideeën. Weet jij nog een manier waarop jouw bedrijf ons kan helpen in de zoektocht naar vermiste kinderen? Stuur ons jouw idee, dan gaan we samen aan de slag.

Meld je vandaag nog aan als AMBER Alert partner.

Aanmelden als partner

  foto

  “AMBER Alert was echt een deurenopener bij bedrijven. Die zien een partij langskomen die ze niet kennen, ze weten niet hoe betrouwbaar die is. Dan heb je met AMBER Alert wel een voorbeeld dat je iets kunt.”

  Robert Vis
  Founder & CEO MessageBird

  Bij ieder AMBER Alert worden razendsnel een miljoen SMS-berichten uitgestuurd door MessageBird

  Belangrijk nieuws

  Stichting AMBER Alert Europe draagt de Nederlandse vermist-kind-alerteringen over aan de Politie per 23 november 2021

  Lees verder