TIPS over een vermissing? Bel 0800 - 6070 | Bij SPOED bel 112
Storeplay Big

Storeplay toont als eerste regionale kindervermissingen op schermen

Storeplay toont vanaf vandaag AMBER Alerts en regionale kindervermissingen op haar honderden indoor TV-schermen in Noord-Brabant. Storeplay is het eerste bedrijf dat haar schermen inzet om naast landelijke AMBER Alerts, ook vermissingen bij jou in de buurt onder de aandacht te brengen.

De indoor schermen van Storeplay zijn te vinden op publieke plaatsen zoals zwembaden, sportscholen, tankstations en cafetaria’s. Door de foto en een beschrijving van een vermist kind op ruim 300 schermen te plaatsen, wordt de aandacht getrokken en worden buurtbewoners aangespoord een oogje in het zeil te houden. Op die manier kunnen vermiste kinderen sneller veilig en wel thuis worden gebracht.

“AMBER Alert is een geweldig initiatief! Vanaf het moment dat we met Storeplay begonnen, heb ik er al van gedroomd om ooit samen te werken met AMBER Alert. Doordat we ontzettend aan het groeien zijn en zo’n groot bereik hebben in Noord-Brabant, vonden we het tijd om AMBER Alert te benaderen over een mogelijke samenwerking. Ik ben dan ook erg blij dat we nu samen met AMBER Alert kunnen bijdragen aan het redden van vermiste kinderen”, zegt de eigenaar van Storeplay, Geert de Graef.

Volg het voorbeeld van Storeplay en toon ook regionale kindervermissingen binnen en buiten uw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.