TIPS over een vermissing? Bel 0800 - 6070 | Bij SPOED bel 112
Shell Indoor Urgent Vermist Small

Shell zet tankstations in voor zoektocht naar vermiste kinderen

Shell toont vanaf nu automatisch AMBER Alerts in 230 tankstations door heel Nederland. Naast landelijke AMBER Alerts worden automobilisten ook geïnformeerd over urgente vermissingen bij hen in de buurt.

“Automobilisten hebben in het verleden vaak een belangrijke bijdrage geleverd aan het veilig terugvinden van vermiste kinderen. Daarom is het fantastisch dat dankzij Shell miljoenen automobilisten direct worden geïnformeerd wanneer een kind vermist raakt”, zegt Frank Hoen, oprichter van AMBER Alert Nederland.

Urgente vermissingen bij jou in de buurt

Ongeveer 100 keer per jaar zet de politie delen van het AMBER Alert systeem in voor urgente vermissingen, die vaak net niet in aanmerking komen voor een landelijk AMBER Alert. Door de inzet van schermen in 230 Shell tankstations worden automobilisten heel gericht op de hoogte gebracht van urgente kindervermissingen bij hen in de buurt.

Heb jij net als Shell publieke schermen die je wilt inzetten voor het vinden van vermiste kinderen of wil je op een andere manier meehelpen? Kijk dan op www.amberalert.nl/zoek-mee voor meer informatie.