TIPS over een vermissing? Bel 0800 - 6070 | Bij SPOED bel 112
Facebook2

Ontvoerde Insiya mogelijk in Duitsland

Update 18 oktober 2016 18:38: “We houden het echt op Duitsland. Het is een vermoeden en we willen er vanwege het onderzoek ook geen concrete informatie over geven. Duitsland is natuurlijk ontzettend groot, maar wij vinden het echt ontzettend belangrijk om haar te vinden. We hopen dat ook echt iedereen met ons mee wil kijken, ook in Duitsland”, aldus een woordvoerder van de politie in Hart van Nederland.

18 oktober 13:50: De 2,5 jarige Insiya Hemani, die op donderdag 29 september ontvoerd werd uit Amsterdam, verblijft vermoedelijk in Duitsland. Dat meldt de politie.

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de ontvoering van het kind sluit niet uit dat zij op korte termijn verplaatst zal worden. Het is onbekend of zij met haar vader zal reizen of met een andere persoon. Derhalve vraagt de recherche opnieuw dringend uit te kijken naar het meisje en via 112 contact op te nemen met de politie wanneer zij ergens wordt gezien.

De politie verstuurde donderdag 29 september een AMBER Alert voor het meisje. 11 miljoen mensen zagen het AMBER Alert. Het AMBER Alert is ingetrokken, Insiya is nog steeds vermist.

Lees ook:
Moeder ontvoerde Insiya dankbaar voor meezoeken
AMBER Alert voor ontvoerde Insiya bereikt 11 miljoen mensen
AMBER Alert voor Insiya Hemani (2,5 jaar) uit Amsterdam