TIPS over een vermissing? Bel 0800 - 6070 | Bij SPOED bel 112
Headerfoto Insiya

Moeder ontvoerde Insiya dankbaar voor meezoeken

De moeder van de ontvoerde 2,5-jarige Insiya Hemani heeft een emotionele oproep gedaan op Facebook. Daarin schrijft ze dat ze hoopt dat iedereen blijft helpen om haar dochter terug te krijgen: “Elke seconde zonder Insiya is ondraaglijk.”

“Ik ben iedereen eeuwig dankbaar, die tot nu toe meehelpt met zoeken van Insiya en het delen van de berichten, om zo veel mogelijk mensen te kunnen bereiken”, schrijft Insiya’s moeder. De politie verstuurde donderdag 29 september een AMBER Alert voor het meisje. 11 miljoen mensen zagen het AMBER Alert. Het AMBER Alert is ingetrokken, Insiya is nog steeds vermist.

Hoop
De wetenschap dat er zoveel mensen meezoeken naar Insiya en de berichten die Insiya’s moeder ontvangt, geven haar hoop. “Alle steun en berichten die ik ontvang geven mij hoop en laten mij zien dat ik niet alleen sta”, schrijft zij. “Ook nu het verzoek om dit bericht zo veel mogelijk te delen, ook in de rest van de wereld met name Europa, VAE en India… Help alsjeblieft mee.”

Ontvoering
De 2,5-jarige Insiya Hemani werd door drie mannen ontvoerd. Vermoedelijk is zij naar het buitenland gebracht en momenteel in het bijzijn van haar vader, de 37-jarige Shehzad Hemani.