Zoals vaker speelt het tienjarige Rotterdamse meisje Jennefer ook op zaterdag 8 oktober 2010 met de kinderen van haar ex-zwager Anthony K.

Wanneer Jennefer later die dag niet bij haar ouders terugkeert, gaan haar familieleden op zoek. Straat na straat kammen zij uit, vriendinnetjes en vriendjes van Jennefer worden geraadpleegd. Maar niemand weet waar het kleine meisje uithangt.

Steeds angstiger gevoelens bekruipen Jennefers familieleden. Het kind blijft onvindbaar en is geheel tegen haar gewoonte in, ook niet te bereiken op haar mobieltje. In de avonduren stapt Jennefers moeder daarom naar de politie.

In het lopende onderzoek naar de alarmerende kindervermissing besluit de politie om zondagavond het Amber Alert in te zetten. Nederland is gewaarschuwd en kijkt massaal uit naar het spoorloze meisje uit de Maasstad.

Vergeefs. Jennefer blijkt de woning van haar ex-zwager nooit te hebben verlaten. Na een inval in K.’s huis vinden agenten het stoffelijk overschot van het meisje. Het lichaampje is gewikkeld in plastic en verstopt in een bedbank. Onderzoek wijst uit dat Jennefer is misbruikt en gewurgd. Zij moet al op de dag van haar verdwijning door K. zijn gedood.

Een schokgolf gaat door het land. Jennefers oudere zus Sevda praat over de enorme klap die haar familie heeft getroffen. “Anthony heeft Jennefer haar hele leven meegemaakt. Ik kan het me simpelweg niet voorstellen dat je iemand die je als je eigen zusje hebt zien opgroeien, kunt misbruiken en vermoorden. Dat is niet te bevatten. Het is bizar. We zullen Jennefer blijven missen. Deze wond heelt nooit meer.”

Ben jij al aangemeld voor AMBER Alert? Meld je nu aan!

Belangrijk nieuws

Stichting AMBER Alert Europe draagt de Nederlandse vermist-kind-alerteringen over aan de Politie per 23 november 2021

Lees verder