TIPS over een vermissing? Bel 0800 - 6070 | Bij SPOED bel 112
Exterion

Buitenreclame-exploitant Exterion Media helpt AMBER Alert in de zoektocht naar vermiste kinderen

Buitenreclame-exploitant Exterion Media laat AMBER Alerts zien op zijn volledige digitale netwerk. Daarmee wordt het bereik van een actief AMBER Alert met ruim tweeduizend digitale schermen uitgebreid. Deze schermen staan bij tankstations, in winkelcentra en op straat in het centrum van Groningen.

Met al deze schermen bereikt Exterion Media wekelijks 44 procent van de Nederlandse bevolking. De digitale schermen maken het mogelijk om snel in te spelen op het moment dat er een AMBER Alert actief is.

“Het is fijn dat wij als buitenreclame-exploitant middels onze ruim 2100 digitale schermen kunnen bijdragen aan het verspreiden van AMBER Alerts”, vindt Lilian Hemmelder, digital marketeer bij Exterion Media. “Op tankstations, in winkelcentra en op straat wordt een AMBER Alert zo door heel Nederland verspreid. Op deze manier vergroten wij het bereik op het moment dat er een AMBER Alert ingaat en hopen wij bij te dragen aan het terugvinden van het vermiste kind.”

Meer en meer organisaties sluiten zich aan bij AMBER Alert. Heeft jouw organisatie ook schermen ter beschikking? Word dan AMBER Alert partner. Samen staan we sterker in de zoektocht naar vermiste kinderen.